Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روح الله عباسپور روز چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین افزود: رسالت نظام آموزشی در کشور ما که همانا تولید علم و تبدیل آن به فناوری یا تجاری سازی در راستای اقتدار علنی نظام در دنیا می باشد خطیر بوده و مسوولیت در این عرصه بسیار سنگین است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: کشور ما در ادوار مختلف برنامه های زیادی برای رشد و پیشرفت داشته ولی در برخی عرصه ها توفیقاتی نداشته ایم چرا که محور رشد و توسعه را مبتنی بر نظام آموزشی قرار ندادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسپور با اشاره به اهمیت نظام آموزشی جوامع در رشد و تعالی فردی و اجتماعی ، اظهار داشت: اگر نظام آموزشی و دانشگاهی یک کشور اصلاح شود سایر موارد نیز اصلاح خواهد شد.

وی ادامه داد: متاسفانه توفیقات چندانی را از سوی نظام آموزشی خود در حوزه مقابله با جنگ و شبیخون فرهنگی ندیده ایم و باید در این عرصه تلاش ها را دوچندان کنیم.

عباسپور افزود: در تبدیل علم به فناوری در برخی عرصه ها با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم و باید رویکردهای خود در این خصوص اصلاح کنیم.

وی اظهار داشت:در حوزه پیوند علم و صنعت باید گام های بسیاری را برداریم که البته در برخی حوزه ها با توجه به این موضوع دستاوردهای زیادی را به دست آوردیم که تجلی آنرا در صنعت دفاعی کشور می بینیم و باید در سایر عرصه ها نیز شاهد باشیم.

عباسپور همچنین گفت: دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) که نام مبارک بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی را بر دوش می کشد باید تاثیرگذاری ملی و منطقه ای داشته باشد در حالی که هنوز چنین نقشی را برای این دانشگاه نمی بینیم.

نماینده بویین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشگاه امام راحل از ظرفیت های بالایی در حوزه های علمی و فرهنگی برخوردار است،افزود: جایگاه این دانشگاه در وزارت علوم و رتبه آن در بین سایر دانشگاه های کشور قابل قبول نیست.

عباسپور اظهار داشت: وزارت علوم نیز تاکنون به نقش این دانشگاه که نقشی بین المللی است واقف نبوده و امیدواریم در این دوره شاهد تجدید نظر در این خصوص باشیم.

در پایان این مراسم از خدمات هشت ساله دکتر ابوالحسن نایینی رییس قبلی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) تجلیل و دکتر سید علی قاسم زاده به عنوان سرپرست این دانشگاه معرفی شد.

برچسب‌ها نماینده مجلس شورای اسلامی استان قزوین دانشگاه بین المللی امام خمینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نماینده مجلس شورای اسلامی استان قزوین دانشگاه بین المللی امام خمینی نماینده مجلس شورای اسلامی استان قزوین دانشگاه بین المللی امام خمینی دانشگاه بین المللی امام خمینی نظام آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۲۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خانواده‌ها برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند، گفت: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ۲۸ هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: ساز و کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند، در ۲ سال گذشته ۲۴۰ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

طریفی حسینی ادامه داد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

وی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز توضیح داد: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیاد‌های جهانی بیش از ۲۰ مدال طلا داشتیم.

طریفی حسینی ادامه داد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلز متناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی و اینکه آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟! گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند، چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشور‌ها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشور‌ها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشور‌های مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی بیان کرد: روند افت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است، گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزئی از سواد است، اما دنیای امروز بر مهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزء کشور‌های پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد، چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی ۹۸ درصد است و در حوزه کیفیت، استاندارد‌های آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشور‌ها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشور‌های اسکاندیناوی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور سرپرست سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور را منصوب کرد
  • همزمان با هفته معلم، تقدیر از زحمتکشان عرصه آموزشی
  • رئیس‌جمهور سرپرست سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور را منصوب کرد
  • رئیس جمهور سرپرست سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی را منصوب کرد
  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش