Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت الله عبدالکریم عابدینی روز چهارشنبه در دیدار معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، افزود: دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) باید به محور دانشگاهی برای مقاومت اسلامی تبدیل شود و یکی از پایگاه های نظام و جمهوری اسلامی برای این هدف باشد.

امام جمعه شهر قزوین گفت: باید دانشگاه در مسیر تربیت نیروی مقاومت اسلامی حرکت موثری داشته باشد و به اهداف عالی خود در این زمینه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اهمیت تلاقی همکاری بین دانشگاه و صنعت امری مهم است ولی در عمل این مهم حس نمی شود و امیدواریم به همت جوان های غیرتمند واقعیت میدانی پیدا کند.

امام جمعه شهر قزوین گفت: این نگاه که دانشگاه ها مامور رفع مشکلات و معضلات مردم هستند بسیار مهم است و تهذیب، اخلاق و معرفت دانشجویان باید به سمت خدایی شدن برود.

آیت الله عابدینی اضافه کرد: دانستن اینکه خداوند نقش اصلی را در زندگی و پژوهش های علمی دارد می تواند دانشجو را به موفقیت و پیشرفت برساند که متاسفانه جای این معنا در دانشگاه ها خالی است و باید پررنگ شود.

وی با بیان اینکه در روایات آمده است که اگر نیازمان را شناسایی کنیم نصف راه را پیموده ایم و با تلاش و علم به نیمه دیگر که همان حل مساله و رفع نیاز است خواهیم رسید، ادامه داد: نیاز سنجی یکی از مهمترین بخش ماموریت های دانشگاه ها خواهد بود و علم نافع و علمی که بتوان از آن استفاده بهینه کرد یکی از بهترین چیزهایی است که باید به آن توجه شود که اگر چنین نشود بسیار خطرناک است.

آیت الله عابدینی بیان داشت: اگر قصد و هدف در دانشگاه ها مشخص شود حتما نتایج خوبی خواهد داشت و در وقت و ثروت اسراف نمی شود و دانشگاه ها باید هوشمندانه و با قصد عمل اقدام کنند.

برچسب‌ها عبدالکریم عابدینی استان قزوین دانشگاه بین المللی امام خمینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عبدالکریم عابدینی استان قزوین دانشگاه بین المللی امام خمینی عبدالکریم عابدینی استان قزوین دانشگاه بین المللی امام خمینی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۸۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ در رتبه‌بندی تایمز، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903912

دیگر خبرها

  • ترسیم ۴ برنامه تربیتی و آموزشی مهم در نیروی دریایی
  • اختتامیه جشنواره دانش و پژوهش امام علی (ع) برگزار شد
  • نیروی دریایی ارتش هیات پژوهشی به قطب جنوب اعزام می‌کند
  • در دیدار مهم امروز فرمانده کل ارتش با دانشجویان چه گذشت؟
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • کرمان، زیرسایه خورشید/ اجرای ۵۰۰ برنامه فرهنگی ویژه دهه کرامت در پایتخت مقاومت اسلامی
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه