Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم رونمایی از دستگاه هموژنایزر روتور استاتور، به عنوان اولین محصول دانش بنیان دانشگاه در سال جدید، با حضور سرپرست دانشگاه بین‌المللی امام خمینی ره) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، مراسم رونمایی از دستگاه هموژنایزر روتور استاتور، پروژه اجرا شده توسط شرکت هوشمند زیست سپهر در مرکز رشد و کارآفرینی، به عنوان اولین محصول دانش بنیان دانشگاه در سال جدید، با حضور سرپرست دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی، مدیر عامل شرکت هوشمند زیست سپهر در مورد کارکرد دستگاه گفت: هموژنایزر جهت همگن سازی انواع مختلف مواد، خرد کردن و اختلاط در سطح نانومتری استفاده می‌شود. بسیاری از مدل‌های مختلف با استفاده از فناوری‌های فیزیکی برای اختلاط ایجاد شده‌اند از قبیل هموژنایزر‌های مکانیکی روتور استاتور، آلتراسونیک، هموژنایزر‌های تحت فشار که در ساخت امولسیون‌ها و ترکیبات در مقیاس نانو متری کاربرد دارد.

وی افزود: پروژه اجرا شده توسط شرکت هوشمند زیست سپهر، یک هموژنایزر مکانیکی از نوع روتور استاتور با تعداد دور ۲۴۰۰۰ دور بر دقیقه می‌باشد. نکته حایز اهمیت و متمایز کننده این دستگاه علاوه بر دور بسیار بالا، وجود کوپلینگ مغناطیسی در این هموژنایزر می‌باشد. این کوپلینگ جهت ایجاد ایزولاسیون داخل و خارج راکتور و جلوگیری از خروج گاز‌ها و مواد فرار داخل آن از قبیل هگزان در نظرگرفته شده است. این سیستم قابلیت تحمل دمای تا ۱۰۰ درجه سانتی گراد، تحمل فشار ۵۰ بار و انتقال گشتاور تا ۸ نیوتون متر را دارا می‌باشد.

مدیرعامل شرکت هوشمند زیست سپهر بیان کرد: هموژنایزر ساخته شده را به جهت سرعت دورانی و خطی و همچنین وجود کوپلینگ مغناطیسی که قابلیت عملکرد آن را تا دما و فشار‌های بالا ممکن می‌سازد می‌توان از نمونه‌های کم نظیر جهان و شرکت‌های مطرح عنوان کرد.

رضایی در پایان تصریح کرد: این محصول به سفارش پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران و در مدت ۴ ماه مراحل شبیه سازی، طراحی، مدل سازی نمونه اولیه و ساخت نمونه نهایی آن انجام شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان وزارت علوم دانشگاه امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۰۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه 15 در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

 

دیگر خبرها

  • رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • افتتاحیه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب آغاز شد + فیلم
  • افتتاحیه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب آغاز شد
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران