Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: دستگاه قضایی به موضوع واگذاری ۱۰۰ هکتار از اراضی دانشگاه بین‌المللی امام‌ خمینی(ره) قزوین ورود کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، موضوع واگذاری حدود 100 هکتار از زمین‌های دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) به بخش خصوصی برای احداث بیمارستان 1000 تختخوابی و شهرک سلامت حدود یک‌ سالی است که در استان قزوین مطرح شده و در این میان فاطمه محمدبیگی عضو کمیسیون بهداشت و درمان هم بر پرابهام بودن این واگذاری بارها اعتراض کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال برخی کارشناسان با توجه به مجاورت این زمین با پروژه چشمه نور تشعشات ناشی از این پروژه را دلیل واگذاری غلط این زمین به طرح بیمارستان 1000 تختخوابی می‌دانند.

محمد قاسمی دادستان عمومی و انقلاب قزوین در حاشیه نشست خبری هفته قوه قضائیه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: دستگاه قضایی به موضوع واگذاری 100 هکتار از اراضی دانشگاه بین‌المللی امام‌ خمینی(ره) قزوین ورود کرده است و فرآیند این واگذاری هم در سازمان بازرسی و هم در دادگستری در حال بررسی است.

وی اضافه کرد: به هر حال قرار بوده در این زمین که حدود 100 هکتار است، پروژه بیمارستان هزار تختخوابی یا توریسم‌درمانی ایجاد شود که بخشی از این اراضی به مدیران پروژه واگذار شده که نحوه و صحت این واگذاری در مراحل بررسی قرار دارد و اگر آنجا تخلفی شده باشد، به طور قطع ورود می‌کنیم.

قاسمی ادامه داد: تأیید یا عدم تأیید تخلف در این بخش مستلزم این است که ابعاد مختلف واگذاری به شکل دقیق بررسی شود و فعل و انفعالات دستگاه اجرایی در این حوزه تجزیه و تحلیل شود و مردم اطمینان داشته باشند، اگر تخلف باشد، قطعاً دستگاه قضا ورود می‌کند.

سوء مدیریت‌های گذشته خساراتی به دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین زده استعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: وضعیت دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) در شأن انقلاب نیسترهاورد سفر رئیس‌جمهور به قزوین / 80 میلیارد تومان برای توسعه دانشگاه بین‌المللی امام‌ خمینی اختصاص یافت

مدیران املاک و اموال را در سامانه سادا ثبت کنند

دادستان قزوین با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های دولتی استان باید بانک اطلاعاتی دقیقی از املاک و اموال غیرمنقول داشته باشند، گفت: وارسی اموال هر دستگاه و حراست از آن جزو تکالیف مهم مدیران محسوب می‌شود و اگر ترک فعل مدیری منجر به از دست رفتن زمین یا ملکی از دانشگاه شود، این ترک فعل با برخورد قضایی روبه‌رو خواهد شد.

قاسمی تصریح کرد: پیشتر از مدیران دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی خواستیم که فهرست و مشخصات دقیق اموال خود را در سامانه «سادا» (سامانه جامع اموال ‌دستگاه‌های اجرایی) ثبت کنند تا شفاف‌سازی در این حوزه اتفاق بیفتد و از دست‌اندازی به این اموال ممانعت شود و از طرفی هم دولت بتواند بر حسب قانون بودجه برای مولد‌سازی این اموال اقدام کند.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین قوه قضائیه استانداری قزوین قوه قضائیه دانشگاه بین المللی امام موضوع واگذاری خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۷۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، در رتبه‌بندی تایمز پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ مؤسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته‌اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است

کد خبر 6097399

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • قابل توجه مسافران حج؛ ورود این موارد به خاک عربستان ممنوع است
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • برخورد جدی با هنجارشکنان مهم‌ترین اولویت دستگاه قضایی است
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان